Hoppa till sidans innehåll

Coronavirus covid19 och skyttet

16 MAR 2020 12:14
Vi håller vår verksamhet öppen som vanligt.
  • Uppdaterad: 16 MAR 2020 12:14

Vi håller vår verksamhet öppen som vanligt och följer de generella riktlinjerna som finns. Skulle vi behöva stänga på grund av brist på skytteledare kommer information om detta läggas ut på hemsidan och facebooksidan.

Baserat på de allmänna råd som folkhälsomyndigheten gått ut med vill Svenska Skyttesportförbundet förmedla följande rekommendationer:  

• Har du minsta förkylningssymtom stanna hemma. Är du symtomfri men din partner, dina barn eller någon du bor tillsammans har förkylningssymptom bör du begränsa dina kontakter med andra så gott det bara går.
Allmänna råd från Folkhälsomyndigheten

• Har du nyligen kommit hem från en resa, i synnerhet om du besökt ett så kallat riskområde, (ex. Italien, Iran, Österrike, Kina, Sydkorea) vill vi att du med hänsyn till andra, avstår från att delta i tävlingar i minst 14 dagar efter hemkomst. Men ha i åtanke att Coronaviruset nu är utbrett i stora delar av Europa och finns i större delen av världen, så var alltid uppmärksam på ev. symptom. Ta det säkra före det osäkra.
Folkhälsomyndighetens lista över de länder som bedöms som riskområden.

• Var noga med din handhygien: tvätta händerna noga och ofta med tvål och vatten, använd handsprit om det finns tillgängligt. Nys/hosta i armvecket.
• Försök att hålla minst en armlängds avstånd från folk du träffar. Hitta andra sätt att hälsa än att ta i hand.

Skribent: Conny Landstedt
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skolungdomens i Stockholm SkF - Skyttesport
Conny Landstedt, Kilsgatan 6 lgh 1101
12344 Farsta

Besöksadress:
Farsta sim- och idrottshall, Farstaängsvägen 3
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0707400689
E-post: info@skolungdomenssk...

Se all info